Jon Olav Kopperstad har lang arbeidserfaring i det marine miljøet. Han er utdannet ingeniør ved Møre og Romsdals Ingeniørskole.

Fra 1980 til 1996 hadde han ulike ingeniørstillinger hos Geco. Deretter  gikk han over i en salgsstilling hos Odim, der  han var i 6 år før han gikk over til Hydrakraft i en tilsvarende  stilling. Fra 2006  jobbet han som Vice President, Offshore Supply i Odim,  inntil  han i 2011 startet som Senior Sales Manager hos Kongsberg Evotec og jobbet der til han nå ble ansatt hos Norwegian Greentech.

  • Jeg synes at markedet rundt ballastvannrensing er kjempespennende, og da jeg fikk tilbudet om å komme inn for å styrke salgsarbeidet innen markedsføring og jobbe opp mot rederi og et internasjonalt salgsapparat, var dette noe jeg tente på og fikk veldig lyst til. Jeg har tidligere jobbet sammen med Håvard Gjelseth og Børge Gjelseth, og vi jobber godt sammen. Mitt førsteinntrykk er at produktene som er utviklet og grunnlaget og relasjonene som allerede er skapt i markedet gir meg stor tro på at vi skal lykkes. Mitt mål er at jeg skal bidra til Norwegian Greentech tar en vesentlig posisjon i dette markedet, sier Senior Sales Manager Jon Olav Kopperstad.